Adobe PDF-bestanden zien er net zo uit als de oorspronkelijke documenten, met behoud van de lettertypen, grafieken, afbeeldingen en lay-out van elk bronbestand - ongeacht de toepassing waarin of het platform waarop ze zijn gemaakt.

Deel documenten met iedereen - Adobe PDF-bestanden kunnen worden gedeeld, bekeken en afgedrukt door iedereen, op elk systeem, met de gratis Adobe Reader software - ongeacht het besturingssysteem, de oorspronkelijke toepassing of de lettertypen.

Je kan PDF-bestanden aanmaken met behulp van een klein programmaatje dat je hier kan downloaden. Klik op "Nu installeren, installeer het programma en je kan pdf-bestanden aanmaken in al je programma's.

Bestanden in Word opslaan als PDF?

Dat kan, kies in het menu "Bestand" voor "Opslaan als", in het venster waar je kiest waar je het bestand wilt opslaan op je computer zie je een selectiemenu onder het veld waar je de bestandsnaam moet ingeven. Kies in dit selectiemenu voor "PDF" en druk dan op "Opslaan".

U houdt van kortingen? Wij ook!

Wacht niet te lang om u in te schrijven op onze nieuwsbrief. We geven regelmatig kortingscode’s weg en houden u op de hoogte van onze huidige acties.

Schrijf u nu gratis in »

Nergens bestellen, eerst Copy & Print bellen!

Vraag geheel vrijblijvend uw prijsofferte aan voor uw drukwerken!